PIZZA TALIA ORIGINAL WETTEREN

PIZZA TALIA ORIGINAL WETTEREN Pizza Talia Wetteren

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 902 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Talia Original Wetteren. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 0:44 Ik vraag al ondertussen verschillende keren extra bolognaise saus en ik betaal ervoor en krijg niks extra
21 jun 2022 om 20:01 Very slow delivery,food it’s nice but delivery it’s very slowly !they have to do something about it !!!!
11 jun 2022 om 0:21 Gevraagd extra kaas + peperoni weinig kaas en bijna geen peperoni op de pizza terwijl je extra betaalt ervoor op smaak en warmte valt niets op te merken
7 jun 2022 om 10:03 Lekker pizza, maar erg lange wachttijd de laatste 2 maal dat we besteld hebben. Eerst wordt een verwachte levertijd van 30 min doorgegeven, na 25 min wordt dit "komt binnenkort". Nadien nog 45 min moeten wachten. Je kan er dus niet echt op vertrouwen
7 jun 2022 om 9:27 Lasagne met zalm veel te overladen met kaas. En deeg was niet zacht waardoor het een koek was ... Niet tevreden deze keer
6 jun 2022 om 21:22 gelijk gewoonlijk " lekker "
26 mei 2022 om 19:24 Super snelle en correcte bezorging!!! Super lekker geheten!!!
15 mei 2022 om 18:50 Top pizza besteld
6 mei 2022 om 20:06 Bodem was droog, taai en precies karton.